Affiliate marketing Website ontwikkeling

Affiliate Maatwerk Website

Maatwerk websites

Affiliate Maatwerk Website

Met een affiliate maatwerk website bent u degene die met uw wensen komt, wij geven in het ontwerp proces tips maar proberen zoveel mogelijk uw wensen te volgen.

Omdat een maatwerk website volledig op maat wordt gemaakt kunnen wij geen standaard prijs geven, alles hangt af van wat u wilt. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht geven wij een prijsopgave en indien u daarmee instemt gaan wij voor u aan de slag.

Maatwerk hoeft niet perse duur te zijn, wanneer u een normale WordPress website wilt waarop u zelf teksten kunt toevoegen en waarbij wij vooral zorgen dat alles correct is ingesteld om succesvol te kunnen zijn op de affiliate markt, kan dit al vanaf €250.

Alles is mogelijk bij maatwerk, het inbouwen van layouts of het compleet op maat ontwerpen van layouts. Het schrijven van unieke SEO teksten, het inlezen van productfeeds, het aanpassen van broncodes enz… Wij werken al jarenlang samen met betrouwbare specialisten die bewezen hebben experts te zijn in hun vakgebied. Wij begeleiden het hele project en sturen de specialisten voor u aan.

Heeft u interesse in een Affiliate Maatwerk Website neem dan vrijblijvend contact met ons op.

kravnaga brabant maatwerk

wimper serum webshop

Mobiel vriendelijke webshop

Mobielvriendelijke website

Uit recent onderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers de eerste keer uw website via een mobiel apparaat bezoek, dus een tablet of smartphone. Het is dan ook super belangrijk dat uw website er op deze apparaten net zo goed uit ziet als op een normale computer of laptop. Wij werken alleen met websites die 100% responsive zijn, dit betekend dat ze gemaakt zijn om op elk formaat goed weergegeven te worden.

Op deze manier verliest u nooit klanten omdat de website niet goed zichtbaar is, bovendien geeft Google websites die niet mobielvriendelijk zijn een veel lagere positie bij mobiele zoekopdrachten dan websites die wel geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik.

Wij hebben veel ervaring met het maken van mobiel vriendelijke websites en hebben al voor een aantal klanten een complete bestaande website omgebouwd naar een volledig schaalbare website die helemaal van deze tijd is,

Heeft u interesse in een Mobielvriendelijke Website neem dan vrijblijvend contact met ons op.5