Affiliate marketing Uitleg

Affiliate Vakantie Website

Affiliate Vakantie Website

Een Affiliate Vakantie Website is een manier van online ondernemen zonder financiële risico’s
In korte tijd kunt u al starten met een eigen affiliate vakantie website in een vertrouwde WordPress omgeving.

Met deze affiliate website opzet kunt u gebruik maken van alle affiliate aanbieders bij de grote netwerken zoals: Tradetracker, Daisycon, Tradedoubler en Awin. Het maakt dus niets uit bij wie u zich wilt aansluiten elke aanbieder is mogelijk en per aanbieder kunnen alle instellingen aangepast worden.

Het mooiste aan de wordpress affiliate websites is dat u zelf kunt bepalen welke gegevens er worden geupdate met de importeer plugin, zodat er niets van uw aanpassingen verloren zal gaan.

In het uitgebreide WordPress admin gedeelte kunt u alles aan uw vakantiewebsite aanpassen, de meeste aanpassingen zijn eenvoudig zelf te doen en werken hetzelfde als het werken met Word of een email-programma. Voor de lastigere aanpassingen hebben vele instructie video’s beschikbaar waar u rustig stap voor stap wordt uitgelegd hoe u iets kunt aanpassen.

Komt u er toch niet helemaal zelf uit, dan helpen wij u uiteraard graag, want service is voor ons zeer belangrijk na de aanschaf van uw website. Wij zijn pas klaar wanneer u uw website zelfstandig kunt beheren.

De affiliate vakantie websites hebben een uitgebreide SEO plugin van Yoast waarmee de zoekmachines de website goed kunnen indexeren. Door unieke content toe te voegen aan de diverse pagina’s van de website en regelmatig interessante berichten te plaatsen kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en zorgen dat Google uw website gaat waarderen.

Nadat uw vakantiewebsite online staat kunt u uw website gaan promoten zodat er bezoekers komen en met deze bezoekers de inkomsten. Een vakantie website werkt op affiliate basis, dit betekend dat u de vakanties van andere bedrijven verkoopt en hiervoor een commissie van x% ontvangt. Zeker bij de duurdere reizen kunnen dit interessante bedragen zijn die u kunt verdienen.

Online Geld Verdienen zonder grote risico’s

Omdat u alleen de eenmalige aanschafkosten van uw Affiliate Vakantie Website heeft en verder alleen jaarlijks de hosting kosten van uw website, is de investering voor uw eigen online onderneming gering.

U heeft geen eigen voorraad aan vakanties met het risico dat u ze niet kwijt raakt en daarmee verlies maakt.

U kunt alleen maar verdienen, want voor elke klant die via uw vakantiewebsite een vakantie koopt bij een reisaanbieder ontvangt u commissie. Wanneer u regelmatig een vakantie verkoopt kan dit een leuke verdienste per maand opleveren.

Omdat de administratieve afhandeling van de vakantie door de externe reisaanbieder wordt gedaan heeft u dus ook geen administratieve rompslomp. U kunt zich puur bezig houden met het toevoegen van interessante content voor uw bezoekers, hoe meer unieke informatie u heeft voor de klanten hoe meer bezoekers u zult krijgen via de zoekmachines en daarmee dus ook meer kans op inkomsten.

Affiliate Marketing Uitleg

Affiliate Marketing is voor alle partijen een zeer interessante vorm van marketing.

Voor de reisaanbieders is het interessant omdat zij alleen maar commissie betalen wanneer er daadwerkelijk een vakantie verkocht wordt en zij dus zelf verdienen. Van deze verdiensten betalen zij een deel aan degene die de klant naar hun heeft doorverwezen.

En dit moet u dus worden, hoe meer gerichte vakantie zoekers u kunt doorsturen naar de reisaanbieders hoe groter de kans dat zij ook daadwerkelijk een vakantie boeken en u dus online geld verdiend.

Ook voor u is affiliate marketing interessant omdat u dus geen risico’s heeft met inkoop en verkoop van vakanties, u krijgt geld voor elke verkochte vakantie en kunt uw tijd richten op het promoten van uw website, het verkrijgen van goede zoekresultaten op diverse zoektermen en het vullen van uw website met zo veel mogelijk interessante informatie.

Elk jaar wordt er door de reisbranche voor miljoenen geïnvesteerd in reclame en affiliate marketing aan u de mooie missie om hier een graantje van mee te pikken. Door gericht te werken aan uw content en uw bezoekersstroom te analyseren met bijvoorbeeld Google Analytics kunt u heel gericht potentiële klanten naar uw website krijgen.

Affiliate Vakantie Website Design

Het design van de Affiliate Vakantie Websites is gemaakt met behulp van moderne webtechnieken zoals: CSS3, HTML5 en Bootstrap.

Doordat alle moderne webdesigners met deze programma’s werken is het voor hun eenvoudig om de layout (uitstraling) van uw website aan te passen en uniek te maken. Ook kunnen standaard WordPress thema’s die geschikt zijn voor Woocommerce gebruikt worden om uw vakantie website een unieke look te geven.

De standaard layout bij onze vakantie websites is volledig responsive en schaalt mee op elk device, zodat u nooit een bezoeker hoeft te missen. Ofs de bezoekers uw website nu via een smartphone, tablet, laptop of desktop computer bezoekt, ze zullen allemaal een prachtige website zien die is afgestemd op hun beeldscherm formaat.

Affiliate Vakantie Website mogelijkheden

Met uw affiliate vakantie website heeft u heel veel beheer mogelijkheden om uw website helemaal naar wens aan te passen:

  • u kunt onbeperkt informatie pagina’s toevoegen en aanpassen
  • u kunt voor elke pagina unieke zoekmachine optimalisatie toevoegen
  • u kunt alle vakanties filteren, zodat u een specifiek land of zelf een specifieke stad kunt aanbieden
  • u kunt een onbeperkt aantal vakanties weergeven op uw website
  • u kunt elke dag automatisch de vakanties laten verversen

Op onze website vindt u duidelijke handleidingen en video handleidingen waarin u wordt uitgelegd hoe u met de website kunt werken en hoe u het naar wens kunt aanpassen. Bovendien worden er telkens nieuwe handleidingen gemaakt om u nog verder op weg te helpen en maken wij met uw feedback de websites steeds beter.