Online Ondernemen met een WordPress Affiliate Webshop

Met een WordPress Affiliate Webshop kunt u eenvoudig online ondernemen zonder financiële risico’s
Een affiliate webshop werkt eenvoudig: u kunt teksten en informatie invoeren zoals u gewend bent met bijvoorbeeld Word. De producten in uw Webshop worden door een Premium Plugin t.w.v. $199 eenvoudig (drag & drop) gekoppeld aan de juiste velden van uw webshop en het programma doet de rest. Binnen enkele minuten heeft u een mooi gevulde webshop met affiliate producten. Inclusief afbeeldingen, beschrijvingen, eigenschappen en nog veel meer.

Omdat wij voor al onze affiliate websites gebruik maken van WordPress, een van de meest gebruikte website beheer omgevingen te wereld, kunt u uw website eenvoudig beheren en uitbreiden met een van de vele duizenden toevoegingen. Wij hebben de belangrijkste uitbreidingen al voor u toegevoegd zoals een SEO plugin, waardoor u elke pagina en elk product kunt testen op de door zoekmachines gewenste inhoud. Ook hebben we een Social Media slider plugin toegevoegd waardoor uw producten en pagina’s door uw bezoekers gedeeld kunnen worden met al hun vrienden en bekenden via Social Media. En speciaal voor de WordPress Affiliate Website hebben wij een speciaal Woocommerce Productfilter, waarmee snel en op elke eigenschap gefilterd kan worden.

Het allermooiste aan een Affiliate Webshop is dat u geen producten hoeft op te slaan of een voorraadadministratie hoeft bij te houden. Uw bezoekers gaan via uw Affiliate Webshop namelijk direct door naar de Webshop van de Leverancier en daar wordt verder de betaling en administratie afgehandeld. Geen risico dus van het blijven zitten met producten of hoge kosten van opslag, verzending, etc..

Het belangrijkste om uw website succesvol te maken is het kiezen van een juiste niche (markt), denk hier eerst goed over na en doe eventueel wat onderzoek. De meest succesvolle Affiliate Websites zitten in een niche waar weinig concurrentie is maar wel behoorlijk veel mensen naar op zoek zijn. U kunt beter in een kleine markt veel kopers hebben dan in een grote markt nauwelijks kopers. Hoe meer concurrentie er is hoe moeilijker het wordt om een deel van de markt te veroveren.

De beste manier om klanten te krijgen is door het bieden van interessante informatie en unieke teksten, hoe interessanter de zoekmachines vinden dat u bent voor uw potentiële klanten hoe hoger u in de zoekmachines te vinden zult zijn. Door goed te analyseren op welke zoekwoorden u gevonden wordt of wilt worden, kunt u gericht informatie bieden waarop deze mensen zoeken. Uiteraard is dit niet altijd even eenvoudig en daarom hebben wij diverse partners die u kunnen helpen bij het schrijven van goede teksten of bij het verkrijgen van belangrijke linkjes naar uw webshop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nadat uw affiliate webshop online staat kunt u uw website gaan promoten zodat er bezoekers komen en met deze bezoekers de inkomsten. Een affiliate webshop werkt op affiliate basis, dit betekend dat u de producten van andere bedrijven verkoopt en hiervoor een commissie van x% ontvangt. Zeker bij de duurdere producten kunnen dit interessante bedragen zijn die u kunt verdienen.

Online Geld Verdienen zonder grote risico’s

Omdat u alleen de eenmalige aanschafkosten van uw Affiliate Webshop heeft en verder alleen jaarlijks de hosting kosten van uw website, is de investering voor uw eigen online onderneming gering.
U heeft geen eigen voorraad aan producten met het risico dat u ze niet kwijt raakt en daarmee verlies maakt.
U kunt alleen maar verdienen, want voor elke klant die via uw webshop een product koopt bij een affiliateaanbieder ontvangt u commissie. Wanneer u regelmatig producten verkoopt kan dit een leuke verdienste per maand opleveren.
Omdat de administratieve afhandeling van de verkoop door de externe aanbieder wordt gedaan heeft u dus ook geen administratieve rompslomp. U kunt zich puur bezig houden met het toevoegen van interessante content voor uw bezoekers, hoe meer unieke informatie u heeft voor de klanten hoe meer bezoekers u zult krijgen via de zoekmachines en daarmee dus ook meer kans op inkomsten.

Affiliate Marketing Uitleg

Affiliate Marketing is voor alle partijen een zeer interessante vorm van marketing.
Voor de reisaanbieders is het interessant omdat zij alleen maar commissie betalen wanneer er daadwerkelijk een vakantie verkocht wordt en zij dus zelf verdienen. Van deze verdiensten betalen zij een deel aan degene die de klant naar hun heeft doorverwezen.
En dit moet u dus worden, hoe meer gerichte vakantie zoekers u kunt doorsturen naar de reisaanbieders hoe groter de kans dat zij ook daadwerkelijk een vakantie boeken en u dus online geld verdiend.
Ook voor u is affiliate marketing interessant omdat u dus geen risico’s heeft met inkoop en verkoop van vakanties, u krijgt geld voor elke verkochte vakantie en kunt uw tijd richten op het promoten van uw website, het verkrijgen van goede zoekresultaten op diverse zoektermen en het vullen van uw website met zo veel mogelijk interessante informatie.
Elk jaar wordt er door de reisbranche voor miljoenen geïnvesteerd in reclame en affiliate marketing aan u de mooie missie om hier een graantje van mee te pikken. Door gericht te werken aan uw content en uw bezoekersstroom te analyseren met bijvoorbeeld Google Analytics kunt u heel gericht potentiële klanten naar uw website krijgen.

[recent_products per_page=”3″ columns=”3″]

Affiliate Webshop Design

Het design van een Affiliate Webshop is gemaakt met behulp van moderne webtechnieken zoals: CSS3, HTML5 en Bootstrap, WooCommerce en WordPress.
Doordat alle moderne webdesigners met deze programma’s werken is het voor hun eenvoudig om de layout (uitstraling) van uw website aan te passen en uniek te maken.
Bovendien zijn er talloze layouts te koop die naadloos werken met WooCommerce en ons Affiliate Webshop Script, elke WordPress layout die geschikt is voor WooCommerce kan probleemloos gebruikt worden. Er zijn naast betaalde WooCommerce Themes ook gratis WooCommerce themes te vinden op internet. Bovendien geven wij op onze layout pagina wat websites door waar u naar een geschikt theme kunt zoeken.

De standaard layout bij onze Affiliate Webshops is volledig responsive en schaalt mee op elk device, zodat u nooit een bezoeker hoeft te missen. Of de bezoekers uw website nu via een smartphone, tablet, laptop of desktop computer bezoekt, ze zullen allemaal een prachtige website zien die is afgestemd op hun beeldscherm formaat.
Wanneer u specifieke wensen heeft voor uw layout hebben wij een aantal designers waar wij vaak mee samen werken en die bekend zijn met ons script die uw wensen uit kunnen laten komen, zodat u een unieke affiliate webshop kunt laten maken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Affiliate Webshop beheren

Omdat uw Affiliate Webshop gemaakt is in WordPress heeft u aan een beheer systeem dat door miljoenen gebruikers wereldwijd wordt gebruikt. En dat is niet voor niets, WordPress is namelijk eenvoudig in gebruik en bovendien zijn er heel veel plugins die uw website nog aantrekkelijker maken. 99% Van deze plugins kunnen probleemloos samenwerken met onze configuratie, bovendien worden al onze plugins regelmatig geupdate zodat uw Affiliate Webshop altijd goed beveiligd is.

Met uw affiliate webshop heeft u heel veel beheer mogelijkheden om uw website helemaal naar wens aan te passen:

  • u kunt via het beheer deel eenvoudig van layout kleur wisselen
  • u kunt onbeperkt informatie pagina’s toevoegen en aanpassen
  • u kunt met shortcodes op elke pagina affiliate producten laten zien
  • u kunt aan elke pagina unieke zoekmachine optimalisatie toevoegen en deze wordt direct getoetst
  • u kunt op alle eigenschappen van uw producten filteren zodat uw bezoekers heel gericht kunnen zoeken
  • u kunt een onbeperkt aantal producten weergeven op uw website
  • u kunt alles wat een “normale” webshop ook kan (behalve de betaalfuncties)
  • u kunt elke dag automatisch de producten laten verversen
  • u kunt op elke plek van de webshop social media elementen toevoegen
  • u kunt nog veel meer……..

Op het klanten deel van deze website vindt u duidelijke handleidingen en video handleidingen waarin u wordt uitgelegd hoe u met het script kunt werken en hoe u het naar wens kunt aanpassen. Bovendien worden er telkens nieuwe handleidingen gemaakt om u nog verder op weg te helpen en maken wij met uw feedback het script steeds beter.