Beter leven

Vergaar je kennis op het gebied van efficiënt je tijd indelen

Het kan best lastig zijn om met een normale baan rond te komen. Helemaal als je een heel gezin moet onderhouden is dit vaak erg lastig. Je wilt dan ook graag wat extra’s bijverdienen naast je normale baan, maar hoe? En is hier dan wel tijd voor? Efficiënt je tijd indelen, er zijn allerlei verschillende manieren om dit te doen. Wij hebben een paar verschillende opties op een rijtje gezet, hopelijk zit er ook iets tussen voor jou!

Thuiswerk

Naast een drukke baan is het moeilijk om nog tijd te vinden om iets anders te doen waar je geld mee kunt verdienen. Thuiswerk is daarom ideaal, je bent dan in ieder geval geen extra tijd kwijt om te reizen. Er zijn allerlei verschillende opties als je thuis aan de slag wilt, zoals bijvoorbeeld:

  • Administratief werk
  • Inpakwerk
  • Klantenservice
  • Het testen van producten
  • Enquêtes invullen

Efficiënt je tijd indelen: Houd je agenda bij.

Zit je helemaal vol met taken en weet je niet waar je moet beginnen? Een agenda is hierbij een makkelijke oplossing. Welke agenda het beste voor jou werkt, zul je zelf uit moeten zoeken. Elke agenda heeft nagenoeg dezelfde functies: Google Agenda, Windows Agenda of die op je mobiele telefoon. Stel ook meldingen in die je op je scherm of in je mailbox krijgt te zien. Je weet wat ze zeggen: tijd is geld!

Maak een to-do lijst aan.

Het is beter om voor jezelf eerst het ene af te maken voor je aan iets anders begint. Het kan daarom handig zijn door een takenlijst voor jezelf op te stellen. Dit kan uiteraard via applicaties, online programma’s of gewoon op een A4’tje. Wat voor jou het makkelijkst werkt. Desnoods maak je er een tijdschema van, zodat je altijd wel stukjes van de to-do’s doet.

agenda bijhouden

Handelen en verkopen

Als je een beetje commercieel ingesteld bent en je in je vrije tijd iets uitdagends zoekt, kun je ook een handeltje opzetten van uit huis. Je kunt wat geld investeren in spullen die je bijvoorbeeld koopt via marktplaats en deze vervolgens proberen door te verkopen. Ook kun je eerst je eigen oude spullen verkopen die je toch niet gebruikt. Dan kun je vervolgens dit geld gebruiken om een handeltje op te zetten. Je loopt dan ook geen risico om je geld te verliezen. In het ergste geval ben je alleen wat oude spullen kwijt.

Nu heb je tijd over

Als het goed is heb je na het implementeren van bovenstaande tips wat tijd bespaart die je wellicht kunt investeren om van die tijd geld te maken. En als je een klein deel over hebt en je zeker bent van je zaak dat je dit wil en kan missen, is idealcasino.nl een optie om een gok te wagen.