MKB website op maat laten maken

Is uw website toe aan een vernieuwing of heeft u een nieuw bedrijf en bent u op zoek naar een betaalbare website die ook nog eens helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd?
Wij bieden u 3 MKB Website pakketten waarmee uw bedrijf weer gezien mag worden online.
Bovendien heeft u bij ons altijd maar 1 contactpersoon die met u meedenkt en adviseert, zodat er korte lijntjes zijn en snel gewerkt kan worden aan uw website.

 

MKB Websites op maat

Een speciale doelgroep voor onze maatwerk websites zijn de MKB websites, voor veel MKB bedrijven is de website een ondergeschoven kindje, deels omdat het internet nog niet helemaal onderdeel is van de bedrijfsvoering en deels omdat de tijd ontbreekt om een website op te zetten en te onderhouden.

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf, bijna alle potentiële klanten bekijk eerst uw website voordat ze contact met u opnemen, bovendien gebruikt 60% van de mensen een smartphone wanneer ze snel informatie over een bedrijf willen vinden. Het is ontzettend zonde wanneer u door een slechte website klanten verliest.

Een MKB website maken wij altijd in nauw overleg met de klant, het is uw bedrijf dus u bent de expert van uw bedrijf. Wij zorgen er voor dat uw boodschap en bedrijf goed online wordt weergegeven op alle apparaten. Wij kunnen alles voor u verzorgen, maar ook alleen de dingen waar u zelf minder goed in bent.

Heeft u interesse in een MKB Website neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mobielvriendelijke website

Uit recent onderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers de eerste keer uw website via een mobiel apparaat bezoek, dus een tablet of smartphone. Het is dan ook super belangrijk dat uw website er op deze apparaten net zo goed uit ziet als op een normale computer of laptop. Wij werken alleen met websites die 100% responsive zijn, dit betekend dat ze gemaakt zijn om op elk formaat goed weergegeven te worden.

Op deze manier verliest u nooit klanten omdat de website niet goed zichtbaar is, bovendien geeft Google websites die niet mobielvriendelijk zijn een veel lagere positie bij mobiele zoekopdrachten dan websites die wel geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik.

Wij hebben veel ervaring met het maken van mobiel vriendelijke websites en hebben al voor een aantal klanten een complete bestaande website omgebouwd naar een volledig schaalbare website die helemaal van deze tijd is.

Heeft u interesse in een Mobielvriendelijke Website neem dan vrijblijvend contact met ons op.