Kantoor

Een stijlvolle toiletruimte voor een professionele uitstraling

Bij het inrichten van een bedrijfspand wordt vaak niet meteen gedacht aan een toiletruimte. Meestal gaat het meeste werk zitten in de kantoren en de ontvangstruimtes. Misschien logisch, dat hier de meeste aandacht naar uit gaat. Maar er is nog een ruimte waar de meeste bezoekers gebruik van maken: het toilet! Juist een stijlvolle toiletruimte maakt uw bedrijfspand pas echt helemaal af

Waarom is het toilet van uw bedrijfsruimte belangrijk?

Uw bedrijfsruimte is niet alleen een plek waar gewerkt wordt. Natuurlijk is dat een belangrijk onderdeel, het belangrijkste onderdeel waarschijnlijk. Maar dit is niet het onderdeel waar uw klanten en bezoekers het meest van meekrijgen. Niet alleen u en uw personeel zullen van uw bedrijfspand gebruikmaken. Het is ook de plek waar u klanten en bezoekers ontvangt. Ook potentiële en nieuwe klanten.

Dus is uw bedrijfspand het visitekaartje van uw bedrijf. En visitekaartjes horen er uit te zien om door een ringetje te halen. Klanten en bezoekers lezen een hoop af aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Is het een rommeltje? Dan zal die eerste indruk wellicht niet al te best zijn. Zeker bij nieuwe klanten is de eerste indruk heel belangrijk. Deze indruk begint zodra ze een voet over de drempel zetten, maar stopt pas als ze weer buiten staan. Bij uw bedrijfsruimte horen niet alleen de ontvangst- en vergaderruimte. Uw bezoekers zullen wellicht ook gebruik maken van het toilet. Dus als u alles tot in de puntjes voor elkaar wilt hebben vergeet u dit ‘kleinste kamertje’ toch zeker niet?

stijlvolle toiletruimte

Een stijlvolle toiletruimte voor een professionele uitstraling.

Toiletruimtes worden vaak onderschat. Een simpele witte tegel en vooral niet te veel poespas. Het is jammer om een toiletruimte uitsluitend functioneel te maken. Zonde, want er is zoveel moois te vinden op sanitair gebied. Zeker als de rest van uw bedrijfspand goed en professioneel is ingericht maakt een mooie toiletruimte dit helemaal af. U kunt de stijl van uw kantoren, vergaderruimtes of kantine gewoon doorvoeren tot in het toilet. Gaat u voor strak, urban of luxe? Vrijwel alles is mogelijk. Prachtige tegels in de mooiste kleuren en materialen, mooie waskommen in bijzondere vormen en niet te vergeten de kraan. Uw klanten zullen versteld staan van de stijl van uw bedrijfspand, en dus ook van uw toiletruimte.

stijlvolle zwarte kraan

Stijlvol zwart heeft een luxe uitstraling.

Wat helemaal terug is op sanitair gebied is zwart. Mat zwart, welteverstaan. U komt het niet alleen tegen in keukens, op fietsen en auto’s, maar nu dus nu ook in toiletruimtes. Het mooie van mat zwart is dat het vrijwel overal mee te combineren is. Of u nu gaat voor een naturel look, met bijvoorbeeld hout. Of een luxere, maar ook erg hippe uitstraling met marmer. Een mooie mat zwarte kraan maakt het geheel helemaal af. Bij Mastello bent u hiervoor aan het juiste adres. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de meest prachtige zwarte kranen. Met een zwarte kraan in uw toiletruimte straalt uw pand extra luxe uit. En door een luxe uitstraling komt u betrouwbaarder over op uw klanten.

Vergeet dus vooral niet bij een toilet renovatie uw sanitair mee te nemen als u bouw, of verbouwplannen heeft. Een stijlvolle toiletruimte maakt uw bedrijfspand helemaal af en zorgt voor de perfecte uitstraling. Hiermee maakt u een goede indruk op uw klanten en bezoekers.