Kantoor

Iphone 11 ook voor zakelijk bellen

Ben je een kleine ondernemer of zzp’er? Dan is het belangrijk dat je (altijd) bereikbaar bent. Het mag dan niet zo zijn dat je een telefoon abonnement hebt waarmee blijkt dat je niet bereikbaar bent. Ook het toestel moet van goede kwaliteit zijn want je wilt niet steeds van toestel moeten wisselen. De Iphone 11 is een uitstekend toestel en kan worden aangeschaft met een zakelijk en/of een privé abonnement. Door voor een grotere belbundel of voor onbeperkt bellen te kiezen voorkom je overschrijding van de belkosten tegen een hoger tarief.

Je bent, als ondernemer of zzp’er niet verplicht om een zakelijk abonnement af te sluiten. De iPhone 11 ondersteunt eSIM (embedded sim), ofwel een in het toestel ingebouwde digitale simkaart. Omdat de eSIM is ingebouwd in het toestel, is een plastic simkaart niet meer nodig. De eSIM is programmeerbaar en digitaal aan te sturen wat betekent dat, op het moment dat je het toestel ontvang, je er direct mee aan de slag kunt.

zakelijk bellen met een iPhone11

Kosten besparen met sim only of een refurbished iPhone

Heb je nog een goede telefoon dan kunt je ook kiezen voor een sim only abonnement. Dat kan ook een zakelijk sim only abonnement zijn. Omdat je géén telefoon aanschaft betaal je alleen voor de bundels die je koopt. Dat scheelt veel geld. Wil je toch een andere telefoon? Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een Iphone se refurbished. Een refurbished iPhone is kwalitatief net zo goed als een nieuwe iPhone, maar omdat deze al eens is gebruikt wel een stuk goedkoper. Vóór een refurbished iPhone wordt verkocht wordt deze helemaal nagekeken. Alle onderdelen die niet naar behoren werken worden vervangen door nieuwe onderdelen. Vaak wordt de telefoon ook aangeboden met een nieuwe oplader. Bovendien krijg je 3 maanden garantie op een refurbished iPhone.

telefoon

Kies zelf voor de juiste bundels

Zoals gezegd is het, zeker voor ondernemers en zzp’ers, belangrijk om een goede telefoon en de juiste bundels beltegoed en data aan te schaffen. Als ondernemer kun je serieus werk maken van de apps op je telefoon, maar daar belast je wel je databundel mee. Zorg dus voor een grote databundel en neem onbeperkt bellen. Dit kost wel wat meer, maar is altijd goedkoper dan het overschrijden van je data of bel bundel! Bestaan de belminuten voor een groot deel uit bellen met collega’s, dan is VoIP misschien wat voor jouw bedrijf. VoIP bellen gebeurt via internet en daarmee kunnen medewerkers elkaar kosteloos bellen.