Offline marketing

Promotiemateriaal voor op jouw race evenement

Ga je binnenkort een evenement organiseren? Dan heb je natuurlijk wel het benodigde promotiemateriaal nodig om dit onder de aandacht te brengen bij de mensen. In dit artikel lopen we stapsgewijs langs alle promotieartikelen waar je aan kunt denken om jouw evenement tot een succes te leiden.

Posters van racers

Posters zijn het ideale middel om voor grote groepen reclame te maken met een klein budget. Het maken van posters kan namelijk al vanaf zeer scherpe prijzen en dus ideaal om op te hangen op drukke plekken die veel bekijks trekken tegen lage kosten.

Roll up banners voor extra reclame voor je race evenement

Misschien niet het eerste product waar je aan zal denken maar zeker zeer efficiënt. Roll up banners kun je gemakkelijk vervoeren en op drukke plaatsen neerzetten zoals winkelcentra’s of stations. Daarnaast kun je er veel informatie op kwijt zoals bijvoorbeeld de line-up van het evenement. Maar je kunt de roll-up banners ook goed gebruiken voor op het evenement zelf. Ga je bijvoorbeeld producten verkopen zoals merchandise of eten dan kun je het aanbod tonen op een roll-up banner.

Een product wat hierin vergelijkbaar is een X-banner. Deze kunnen voor hetzelfde worden ingezet als de roll up banner maar heeft weer een totaal andere unieke uitstraling.

veel bekijks op race evenement

Ga voor groots

Heb je grootse plannen met het evenement? Zoals bijvoorbeeld een groot feest. Dan kun je eraan denken om bijvoorbeeld influencers in te schakelen die jouw feest gaan promoten. Dit zie je tegenwoordig steeds vaker gebeuren en werkt ook erg goed. Mensen zijn tegenwoordig steeds bezig met het overnemen van de levensstijl van hun favoriete influencer. Gaat deze dan ook naar een feestje dan zullen al zijn volgers daar ook heen willen waardoor je direct een ontzettende vraag creëert naar jouw evenement.

influencer filmt

Locatie van het race evenement

Niks is zo belangrijk als een goede eerste indruk achterlaten. De locatie van een evenement is daarom des te belangrijker. Wanneer jouw evenement zich bevindt op een mooie locatie waar mensen altijd al wel eens een feestje of iets anders hebben willen gehad zal de vraag hoger zijn dan wanneer dit zich bevindt op een industrieterrein.