Offline marketing

Voordelen van een spandoek als reclamemiddel bij offline marketing

Reclame maken gebeurt tegenwoordig veel online. Je hoeft bij wijze van spreken maar te denken aan een bepaald product en plotseling verschijnt het in de tijdlijn van je sociale media. Dit natuurlijk allemaal met dank aan de vele cookies. Maar ook de offline marketing is nog steeds niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Zo is een spandoek als reclamemiddel ideaal om te gebruiken. Maar waarom zou je ervoor kiezen om een spandoek te laten maken?

Waarom zijn bedrijven altijd op zoek naar offline marketing uitingen?

Dat bijna alles online gebeurt wil niet zeggen dat de ‘gewone’ reclame niet meer bestaat. Advertenties in kranten, billboards langs de weg, allemaal voorbeelden van offline marketing. We zijn immers niet altijd online. En als bedrijf wil je gezien worden. Met een spandoek kun je je bedrijf goed in de kijker zetten. Een mooi, opvallend spandoek verhoogt direct de zichtbaarheid van bijvoorbeeld je bedrijfspand.

Wat zijn de voordelen van een spandoek als reclamemiddel?

Op maat een spandoek laten maken heeft veel voordelen. Niet alleen voor bedrijven. Ze zijn ook goed geschikt om evenementen te promoten. EN voor de verkoop van woningen of bij sportwedstrijden worden ze steeds meer gebruikt. De voordelen van een spandoek op een rijtje.

  • De prijs: voor elke ondernemer en van de belangrijkste redenen om ergens wel of niet voor te kiezen. Spandoeken zijn per m2 vaak goedkoper dan andere reclamemiddelen.
  • Makkelijk te verwisselen doordat ze licht van gewicht zijn. Zo kun je te gebruiken om je gevel om te laten vallen, maar ook bij evenementen of beurzen zijn ze perfect om extra op te vallen. Doordat ze snel te wisselen zijn kun je de reclame altijd up to date houden. Bewaar eerder bestelde spandoeken om af te kunnen wisselen. Of hang ze op meerdere plekken op.
  • Lange levensduur: doordat spandoeken gemaakt worden van sterk materiaal gaan ze lang mee. Vaak zijn er verschillende manieren van zomen waar uit gekozen kan worden. Ook kunnen er ringen worden aangebracht waarmee het spandoek kan worden opgespannen in een frame.

Wie laten er spandoeken maken?

Spandoeken worden echt niet alleen in het bedrijfsleven of de evenementenbranche gebruikt. Ook in privé sferen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een spandoek. Bijvoorbeeld om te laten zien dat iemand 25 is geworden, dat er een stel getrouwd is of dat er een baby is geboren. Om iemand welkom thuis te heten na een lange reis of om een themafeestje te versieren. Er zijn zo veel mogelijkheden dat er voor iedereen iets te maken is wat perfect past.

Dus wil je iets promoten? Heb je binnenkort iets te vieren of is de gevel van je bedrijfspand toe aan een flinke oppepper? Denk er dan eens aan om een spandoek te laten maken. Je zult er al snel de voordelen van in zien.