Online marketing

Schakel een online marketingbureau in als je hulp nodig hebt met SEO

Wil jij graag dat de belangrijke pagina´s van jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan? Dan is het zaak dat je je gaat richten op alle tools en technieken die onder de noemer SEO vallen. Het doel daarvan is dat jouw website hoger komt te staan in de organische zoekresultaten van Google, het liefst op de eerste pagina natuurlijk. Het grootste deel van de klikken krijg je namelijk op deze pagina, aangezien het grootste deel van de mensen alleen klikken op de resultaten die bovenaan in de zoekmachine staan. Wil je dus middels zoekmachines meer klanten trekken? Dan is het zaak dat je sowieso op de eerste pagina van de zoekresultaten staat, en het liefst zo hoog mogelijk.

Wat kan een online marketing bureau voor je betekenen?

Als je zelf niet zo bekwaam bent in het doen van SEO is het slim om daar een online marketing bureau voor in te schakelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij: Doublesmart | SEO. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, en kunnen ze jou helpen die hoge posities te behalen. Het gewenste resultaat hiervan is natuurlijk om boven je concurrent te staan in de zoekmachine resultaten voor belangrijke zoektermen in jouw branche.

meer structuur op je werk

Hoe helpt Doublesmart jou beter vindbaar te zijn?

Elke keer als iemand een zoekopdracht uitvoert, zit daar een bepaalde zoekterm aan vast. Je wilt natuurlijk dat jouw website hoog in de zoekresultaten staat bij relevante zoekopdrachten, maar hoe doe je dat? Een online marketing bureau zal dan ook allereerst een zoekwoordenonderzoek uitvoeren, om te checken op welke termen jouw potentiële klanten voornamelijk zoeken. Ook is daarmee te controleren wat de moeilijkheidsgraad is voor deze term, oftewel hoe moeilijk het is om er hoog mee te scoren. Aan de hand van de uitkomst van dit onderzoek wordt bepaald op basis van welke zoektermen de content op jouw website wordt gecreëerd. Deze content is dus geoptimaliseerd voor Google, waardoor je er snelle relevante bezoekers mee zult trekken.

Linkbuilding in 2020

Linkbuilding

Naast content creation kunnen ze je bij Doublesmart ook helpen meer backlinks naar je website te krijgen. Dit is tevens ontzettend belangrijk voor je ranking. Je content vertelt zoekmachines immers wat je te bieden hebt, en de hoeveelheid (en kwaliteit) backlinks laat zien dat deze content van waarde is. Daarom kan een SEO strategie in feite niet zonder linkbuilding. Je betaalt doorgaans per artikel een vast bedrag, en in dit artikel worden één of twee links naar jouw website geplaatst. Vervolgens wordt het geplaatst op een website die zelf een aantrekkelijke waarde/populariteit heeft, het liefst met een vergelijkbare doelgroep. Als je linkbuilding goed doet kan het super snel effect hebben. Het is de investering dus meer dan waard!