Offline marketing

Waarom hebben hotels vaak badjassen met eigen logo?

Kenmerkend voor hotels behalve het heerlijke beddengoed? Badjassen. Fijne, zachte badjassen. Maar wel altijd met het logo van het desbetreffende hotels erop geborduurd. Enig idee waarom ze dat doen?

Waarom bedrukken hotels hun badjassen?

In hotels wordt een hoop gestolen. In de top vijf van meest gestolen spullen in hotels vind je:

  1. Handdoeken
  2. Badjassen
  3. Kledinghangers
  4. Pennen
  5. Bestek

Niet heel gek dus dat de meeste hotels hun spullen laten bedrukken met logo’s en namen. Want zo’n heerlijke zachte badjas staat thuis toch een stuk gekker als er een hotel logo op staat toch? Hotelketens hopen hiermee de diefstallen terug te dringen. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal uit hotels wordt meegenomen. Wist je dat zelf koffiezetapparaten worden gestolen? Maar ook kussens, wijnglazen en föhns zijn niet veilig.

Ook thuis de luxe van een hotel ervaren

Stelen is natuurlijk niet de bedoeling, en het is ook helemaal niet nodig! Alle luxe spullen die je in de hotels vindt kun je namelijk gemakkelijk zelf in huis halen. Bij handdoeken discounter vind je allerlei producten, van heerlijke luxe stoffen voor een heel fijn budget. Behalve ‘gewone’ handdoeken vind je er ook strandlakens, keukentextiel en hamamdoeken. Handdoeken koop je voor verassende prijzen in sets van 5 of 10, of gewoon per stuk. Behalve de altijd mooie kleuren zoals zwart, wit en taupe zijn er ook mooie trendkleuren als bruin en olijfgroen. Om je badkamer ook toegankelijk te maken voor gasten zijn er zelfs mooie gastendoekjes te vinden. Dan voelt het past echt als een hotel.

luxe hotel badjas

Badjassen van hotelkwaliteit

Heerlijk zachte en warme badjassen vind je hier ook. Bekende merken als Seahorse, Clarysse en The One Towelling. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen, waaronder badstof, katoen of het luxe velours. Hiermee haal je echt het hotelgevoel in huis. Het is dus echt niet meer nodig om thuis met een badjas uit een hotel rond te lopen. Kies gewoon een badjas uit die jij mooi vindt. Je kunt zelfs filteren op het gewicht van de badjas. Ga jij voor een lichte of juist zware variant?

Haal nog veel meer luxe in huis

Behalve handdoeken en badjassen zijn er nog veel meer luxe producten voor thuis te vinden. Er zijn zelfs speciale badjassen voor in de sauna! Met badstof aan de binnenkant, wat zorgt voor een maximale vochtopname. Ook zijn speciale sporthanddoeken in opvallende kleuren. Lekker lichtgewicht, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Zelfs keukentextiel is er te vinden, zoals vaatdoeken en keukendoeken.

De luxe van een hotel is dus vanaf nu heel gemakkelijk thuis te ervaren. Met de heerlijke zachte stoffen, mooie kleuren en goede kwaliteit waan je je ook thuis in alle luxe. Droog je na een douche af met je heerlijke luxe handdoek en kruip op de bank met een kop thee in je warme badjas. Voor luxe hoef je echt je huis niet meer uit dankzij de online bestelmogelijkheden.